Algemene info weekend gezondheidsdagen
Tijdens het weekend wordt je als deelnemer ondergedompeld in de wonderlijke wereld van de natuurgeneeskunde, typologie, gezonde voeding, relaxatie en nog veel meer. U maakt niet alleen kennis met de talrijke therapeutische mogelijkheden, u ondergaat ze ook. U neemt deel aan info sessies, individuele behandelingen en groepstherapie.

Dit zijn leerrijke dagen waaraan u ongetwijfeld baat bij zult hebben.
U neemt actief deel aan een boeiend programma dat op zaterdag begint met een intakegesprek, een info sessie en een doe-sessie over typologie om een antwoord te krijgen op de vraag Wie ben ik?

Vanuit inzicht in de 4-elementen en uw fysionomiek eventueel gelinkt aan uw in aanleg zwakke organen worden uw klachten geduid door middel van een individuele consultatie door middel van onderandere irisscopie.
Verder wordt door middel van gezonde voeding, kruiden, Bach bloesemtherapie, biorelaxatie, manuele lymfedrainage, derma- en podosegmentale reflexologie, enz. gewerkt aan uw gezondheid.
Het weekend wordt afgesloten met een evaluatiegesprek.
De gezondheidsdagen komen tot stand met medewerking van studenten 3e en/of 4e jaar Gezondheidstherapeut en staan onder begeleiding van docenten van de Europese  Academie.
1e weekend:   10 en 11 juni 2017

2e weekend:   1 en 2 juli 2017